Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

У Франкфурті засвітився новий Renault Megane R.S.

Французька компанія Renault привезла на Франкфуртський автосалон заряджену модифікацію хетчбека С-класу під назвою Megane RS. Постійні суперечки гарячих хетчбеків на трасі Nurburgring призвели до появи спортивних версій цих автомобілів, які здатні крім практичності та комфорту дарувати справжнє задоволення від керування. Після виходу нового покоління моделі Megane всі небайдужі до автоспорту з нетерпінням чекали на появу легендарного хетчбека у топовому виконанні RS.

Отже, давайте ближче знайомитись з ще одним конкурентом Honda Civic Type R, Volkswagen Golf GTI та SEAT Leon Cupra R. Модифікація Megane RS побудована на базі стандартного хетчбека у п’яти дверному виконанні. Кузов новинки довелося розширити на 60 мм спереду та на 45 мм в задній частині. Агресивний зовнішній вигляд підкреслюють 18-дюймові легко сплавні диски та спортивні елементи декору.

Під капотом Renault Megane RS встановлено 1,8-літровий бензиновий турбодвигун на 280 к.с. та 390 Нм крутного моменту, який доступний з 2400 обертів на хвилину. Доречи, цей силовий агрегат запозичений у іншого французького суперкару на ім’я Alpine A110 Coupe. Під час презентації зарядженого хетчбека стало відомо, що незабаром виробник продемонструє ще одну цікаву версію машини під назвою Megane RS Trophy. Спеціально для Trophy, 1,8-літровий мотор підігріють до 295 к.с. та 400 Нм крутного моменту. Такий автомобіль вже у базі комплектується 19-дюймовими кованими колісними дисками зі спортивною гумою. Спеціалістами підрозділу Renaultsport було розроблено та впроваджено 6-ступеневу автоматичну коробку перемикання швидкостей, але для консерваторів все ж таки залишили 6-ступеневу механіку.

В середині Megane RS головний акцент приділено ковшоподібним сидінням з вуглецевого волокна, які оброблені справжньою алькантарою. Нажаль, сидіння сприймаються дорожче чим всі інші елементи інтер’єру, адже цифрова панель приладів та 8,7-дюймовий монітор мультимедійної системи не виглядають гармонійно та якісно. Водночас, інформаційно-розважальний комплекс підтримує програмне забезпечення Apple CarPlay, що додає плюсів при виборі нового автомобіля.

Новий Renault Megane RS має п’ять режимів руху від комфортного до гоночного та окремо розташовану кнопку запуску RS Drive, яка відповідає за швидкій доступ до спортивних налаштувань автомобіля. На борту Megane RS є все необхідне для отримання позитивних емоцій від керування автомобілем. Однією з інновацій, які поліпшують керування хетчбеком є система 4Control. Ця функція створена для більш логічної поведінки автомобіля на невеликих швидкостях, а саме в момент коли потрібно повертати кермо на 90 і більше градусів.  

За попередньою інформацією, на європейському ринку Renault Megane RS з’явиться на весні 2018 року і коштуватиме не менше ніж 30 тисяч євро…

 

25.09.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

У Франкфурті засвітився новий Renault Megane R.S.

Політика конфіденційності